A Nagy

A Nagy telyes film, A Nagy online film magyarul, A Nagy teljes film magyarul indavideo, A Nagy teljes film magyarul videa

.
A Nagy Fal

A Nagy Fal

A Nagy Fal    16 December 2016

ActionAdventureFantasy

5.8
TMDb: 5.8/10 2,421 votes

Egy elit osztag, a legjobb katonákkal teletűzdelve, az emberiség utolsó harcát vívja a világ legikonikusabb építményén, a Nagy Falon...

A kínai nagy fal története

A kínai nagy fal története

A kínai nagy fal története    30 November 2014

HistoryDocumentary

6
TMDb: 6/10 3 votes

A kínai nagy falról alkotott képünk folyamatosan változik. Látható sérülései és az eltűnt bástyák nyomai támadások sorozatairól árulkodnak, az építmény szerkezeti megoldásai és kivitelezésének technikái folyamatos fejlődésre utalnak. Hogyan épült? Hogyan működött? Hogyan éltek itt az emberek? Egy évtizede azt gondoltuk, hogy az összes kérdésre tudjuk a választ, ám egy friss felfedezés teljesen új perspektívába állítja ezt az ember alkotta csodát.

Nanny McPhee és a nagy bumm

Nanny McPhee és a nagy bumm

Nanny McPhee és a nagy bumm    26 March 2010

ComedyFantasyFamily

6.1
TMDb: 6.1/10 821 votes

A varázsdada ezúttal egy fiatal anyuka ajtajában jelenik meg. Isabel maga próbálja ellátni a családi gazdaságot, mert a férje háborúban van. Amint Nanny McPhee megérkezik, hamarosan rájön, hogy Isabel gyermekei a saját háborújukat vívják a két elkényeztetett városi unokatestvér ellen, akik beköltöztek hozzájuk, és nem hajlandók elmenni. Nanny McPhee bevet minden varázslatot, a repülő motorbiciklitől az életre kelt szoborig, a fára mászó kismalactól a kiselefántig, hogy a rosszcsont lurkóknak megtanítsa az öt leckét.

Egy ropi naplója: A nagy kiruccanás

Egy ropi naplója: A nagy kiruccanás

Egy ropi naplója: A nagy kiruccanás    19 May 2017

ComedyFamily

5.7
TMDb: 5.7/10 164 votes

Vannak családok, amelyeknek semmi sem sikerül. Vagy hát sikerül, de egészen másképp, mint tervezték. Ami békés, nyugodt családi vakációnak indul, az olyan lesz, mint egy őrült vándorcirkusz legbotrányosabb turnéja... vagy csak a világ négy legpechesebb, legviccesebb emberének néhány különösen mókás napja. A két fiú, apu és anyu nekivág a nagy nyári autós vakációnak, és csodálatos módon soha, semmi nem sikerül nekik. A srácok nem nyughatnak, a sors különös tréfákkal üldözi őket, és még egy kedves, de harapós malac is a nyomukba ered. Őrülten nyaralnak, de élvezik. Főleg, ha egyszer hazaérnek.