Ex Machina

Ex Machina telyes film, Ex Machina online film magyarul, Ex Machina teljes film magyarul indavideo, Ex Machina teljes film magyarul videa

.
Ex Machina

Ex Machina

Ex Machina    21 January 2015

DramaScience Fiction

7.6
TMDb: 7.6/10 7,424 votes

Caleb 24 éves, és programozó a világ legnagyobb internetes cégénél. Megnyer egy versenyt, amelynek díja, hogy egy hetet tölthet egy privát hegyi nyaralóban, amely Nathannek, a cég vezérigazgatójának tulajdona. Ám amikor Caleb megérkezik a mindentől távol eső luxusházba, rájön, hogy tulajdonképpen egy különös és lenyűgöző kísérletben kell részt vennie: kapcsolatba kell lépnie a világ első igazi mesterséges intelligenciájával, amely egy gyönyörű robotlány testében lakik.

Appleseed: Ex Machina

Appleseed: Ex Machina

Appleseed: Ex Machina    19 October 2007

AnimationActionThrillerScience Fiction

6.7
TMDb: 6.7/10 97 votes

2133-ban a Földön globális háború dúlt, aminek következtében a népesség fele elhalálozott. Az emberek létrehozták az Olympost, ami egy nagy metropolisz. A háború sérültjeit részben kiborgokká alakítotották át. Ők biztosították a békét. Létrehozták az ES.W.A.T. nevezetű rendőrséget, amely egy különleges haderő az egész világra kiterjedő hatáskörrel. Hiába fáradoznak a szép új világ felépítésén a vezetők, még mindig akadnak olyanok, akik csak a pusztításra törekednek.

Deus ex machina

Deus ex machina

Deus ex machina    01 January 2002

DramaRomance

6.1
TMDb: 6.1/10 15 votes

Az izraeli Názáretben egyre nő a feszültség, és nem csak a zsidók és a város lakosságának nagyobb részét kitevő arabok között. A palesztinok egymás közötti ellenségeskedése sem csitul, a bennük élő frusztrációkat a legkülönbözőbb módokon vezetik le. Az egyik férfi rutinszerűen a szomszédos udvarba zúdítja a szemetet, a másik kőtörő kalapáccsal veri szét szomszédja felújított kocsibehajtóját, egy harmadik pedig lecsavarozza annak az autónak a rendszámtábláját, amelynek tulajdonosa nem hajlandó elállni az útjából. Egy idősebb férfi, aki belefáradt a szomszédok acsarkodásába, összeütközésbe kerül az egyik bajkeverővel, de az izgalomtól szívrohamot kap. Jeruzsálemben állomásozó fia, E.S. berohan a kórházba, de apja kilátásai nem túl kedvezőek. Az öregúr haldoklik, E.S. pedig egy Ramallahból való gyönyörű palesztin nővel flörtöl, aki egy bankban dolgozik.

Deus ex Machina

Deus ex Machina

Deus ex Machina    22 January 2019

8
TMDb: 8/10 1 votes

Digitaria Ex Machina

Digitaria Ex Machina

Digitaria Ex Machina    20 October 2015

0
TMDb: 0/10 0 votes

Deus Ex Machina

Deus Ex Machina

Deus Ex Machina    22 January 2019

0
TMDb: 0/10 0 votes

Deus Ex-machina

Deus Ex-machina

Deus Ex-machina    01 January 1995

ThrillerDrama

0
TMDb: 0/10 0 votes

Deus ex Machina: The Philosophy of Donnie Darko

Deus ex Machina: The Philosophy of Donnie Darko

Deus ex Machina: The Philosophy of Donnie Darko    12 December 2016

Documentary

6
TMDb: 6/10 1 votes