Te Nem

Te Nem telyes film, Te Nem online film magyarul, Te Nem teljes film magyarul indavideo, Te Nem teljes film magyarul videa

.
Ha te nem vagy képes, édes

Ha te nem vagy képes, édes

Ha te nem vagy képes, édes    22 June 1992

Comedy

5.3
TMDb: 5.3/10 4 votes

Charlie és Linda boldog mindennapjaiból egy nagyon fontos dolog hiányzik: nincs, s úgy tűnik, nem is lehet gyermekük. Orvosuk javaslatára trükkök egész sorával próbálkoznak az ágyban és persze kívül, de a várt eredmény elmarad. Linda hallani sem akar a mesterséges megtermékenyítésről. Egyetlen megoldás számára, ha más férfitól kérnek segítséget. Linda választása Gordonra, Charlie barátjára esik.

Te nem vagy te

Te nem vagy te

Te nem vagy te    10 October 2014

Drama

7.4
TMDb: 7.4/10 411 votes

Kate kedves és sikeres klasszikus zongorista, akinél ALS-t (amiotrófiás laterális szklerózis) diagnosztizáltak. Felveszi maga mellé állandó gondozónak Becet, a kusza magánéletű főiskolai hallgatót, és leendő rock énekest. Bár különböző egyéniségűek, amikor Kate házassága mélypontra jut, a két nő közel kerül egymáshoz, és bizalmas, őszinte, bár összetűzésektől nem mentes kötődés alakul ki köztük. Az egyik ilyet követően váratlanul olyan területre tévednek, ahol kiteljesedhetnek az életben.