The Cannonball

The Cannonball telyes film, The Cannonball online film magyarul, The Cannonball teljes film magyarul indavideo, The Cannonball teljes film magyarul videa

.
Ágyúgolyó futam

Ágyúgolyó futam

Ágyúgolyó futam    19 June 1981

Comedy

6.2
TMDb: 6.2/10 236 votes

Az Ágyúgolyó futam minden idők legőrületesebb autóversenye. Pesze hiába is kutatnánk a sportévkönyvekben, hasztalan keresnénk a győztesek listáját. Itt nincsenek díjak, nincsenek helyezettek, s ami a legfontosabb: nincsenek szabályok. Csak egyvalami számít, hogy ki nyer! A dicsőségre vágyó versenyzőknek át kell vágni fél Amerikán, miközben a legváltozatosabb trükkökkel taszajtják odébb az útról a versenytársakat, s kerülik el az illegális verseny részvevőire fenekedő bősz rendőröket. E flúgos futam vad versenyzőinek bőrébe bújva olyan komikusokat láthatunk, mint Roger Moore, Burt Reynolds, Dean Martin, Sammy Davies és az utolérhetetlen Jackie Chan!

The Cannonball Run

The Cannonball Run

The Cannonball Run    16 August 2019

ComedyAction

0
TMDb: 0/10 1 votes

The Pro-Wrestling Cannonball Run 2014: The Movie

The Pro-Wrestling Cannonball Run 2014: The Movie

The Pro-Wrestling Cannonball Run 2014: The Movie    23 August 2015

0
TMDb: 0/10 0 votes

It's Not A Race: The Scooter Cannonball Run

It's Not A Race: The Scooter Cannonball Run

It's Not A Race: The Scooter Cannonball Run    18 January 2019

10
TMDb: 10/10 1 votes

Ágyúgolyó futam 3 - Sebességzóna

Ágyúgolyó futam 3 - Sebességzóna

Ágyúgolyó futam 3 - Sebességzóna    21 April 1989

ActionComedy

4
TMDb: 4/10 32 votes

Folyatódik az őrült verseny, az Ágyúgolyó futam. Ezeket az illegális autóversenyeket az Egyesült Államokban rendezik. Semmi nem állíthatja meg a sok elszánt versenyzőt, kivéve a legképtelenebb helyeken felbukkanó rendőrök... Vajon melyikőjük fog nyerni? Ki fog karambolozni? Ki lesz az, aki az út végéig sem jut el? Beszállás és indulás! Készülj fel életed legvadabb autós kalandjára!

Ágyúgolyó futam 2.

Ágyúgolyó futam 2.

Ágyúgolyó futam 2.    29 June 1984

ActionComedy

5.3
TMDb: 5.3/10 118 votes

Az Ágyúgolyófutam jól ismert résztvevői közül a Sejk (Jamie Farr) úgy dönt, hogy egy millió dollárt fizet annak, aki elsőnek ér vissza Connecticutba. J.J. (Burt Reynolds) és társai természetesen elfogadják a kihívást és legkülönfélébb csodajárgányaikon a mesés nyeremény reményében nekivágnak északnak. Útközben a Sejket elrabolja a Las Vegas-i maffia, és ha tényleg meg akarják kapni a pénzt, a futam résztvevőinek meg kell őt menteni. Számtalan komikus helyzet és a maffiával történő vad összetűzés után a Sejk bejelenti, hogy Las Vegasban szeretne üzleti vállalkozásba kezdeni. Döntése azonban nem változtat az eredetileg kitűzött célon, így a verseny teljes bedobással folytatódik, csak J.J. nincs sehol. Ő ugyanis a Sejk vaskos pénztárcájával és egy csinos lánnyal az ellenkező irányba tart.